Печатать книгуПечатать книгу

Procesul de învățământ

Procesul de învățământ

Сайт: Заочная Библейская школа
Курс: Заочная Библейская школа
Книга: Procesul de învățământ
Напечатано::
Дата: Четверг, 25 Апрель 2024, 23:19

Admiterea

În cele ce urmează vom descrie pașii care trebuie parcurși pentru a urma cursurile Școlii Biblice prin Corespondență.

Pentru a începe studierea Bibliei, este necesar să efectuaţi următorii 3 pași:

  1. Primul pas implică „înregistrarea” pe site-ul nostru. Îndepliniți ancheta de înregistrare, după care apăsați opţiunea „înregistrează”. După înregistrarea cu succes, automat veți fi direcționat pe site, unde veți putea trece la pasul următor. Datele despre „login” și „parolă” vor fi trimise automat pe email-ul dvs. Salvați-le! Veți avea nevoie de ele pentru autentificarea în site-ul nostru.
  2. După logare, selectați cursul pe care doriți să-l studiați (După înregistrare, dvs. automat vă aflați pe site, astfel că nu mai este nevoie de logare). Îndepliniți profilul studentului și dacă aveți dorința de a contribui financiar la această lucrare, puteți alege metoda de donare.
  3. Dacă înregistrarea a fost efectuată reuşit, atunci în decurs de 48h (fără a lua în considerare weekendul) pe mail-ul dvs. va fi trimis un link către Școala Biblică prin Corespondență, cu datele de acces și descrierea pașilor următori.

La finele cursului ales de dvs, aveți posibilitatea să parcurgeţi un alt curs. Pentru aceasta este nevoie doar să fiți logați și apoi să efectuaţi din nou paşii 2 și 3.

Regulamentul şcolii

Studenţii au responsabilitatea:

  • de a respecta regulamentul în vigoare al şcolii;
  • de a respecta punctele de vedere şi opiniile altor studenţi;
  • de a se comporta în mediul în care se află urmând exemplul lui Cristos;
  • de a finaliza în decurs de trei luni cursul început

Studenţilor li se interzice:

  • să utilizeze expresii ofensatoare sau vulgare pe forum, chat sau în conversaţia personală cu un alt participant al cursului;
  • să încalce drepturile de autor, să răspândească ilegal sau să modifice conţinutul cursurilor.

În funcţie de modul în care studentul va încălca aceste reguli, el poate primi o scrisoare de avertizare sau poate fi exclus din cadrul şcolii.

Cerinţe de ordin tehnic

Pentru a beneficia de instruire în cadrul programului de studiu al şcolii noastre, dvs. aveţi nevoie de o conexiune permanentă la internet. Nu este neapărat să fie o conexiune de viteză înaltă, întrucât lecţiile sunt organizate sub formă de cărţi. Există o lecţie video pentru a vă familiariza cu platforma acestui sistem, precum şi câteva materiale video în unele cursuri, pentru vizionarea cărora conexiunea de viteză înaltă este mai avantajoasă.

Cerinţe administrative

În Şcoala Biblică prin Corespondenţă poate studia orice doritor de a cunoaşte Biblia mai profund: slujitori ai bisericilor, lideri de tineret, creştini „cu vechime” sau convertiţi de curând, precum şi orice persoană care-L caută în mod sincer pe Dumnezeu. Fiecare persoană dornică de a studia, trebuie să se înregistreze pe pagina de internet a Misiunii Biblice, iar apoi să se înregistreze pentru fiecare curs pe care doreşte să-l parcurgă. Chestionarul de înregistrare conţine câmpuri marcate cu asterisc roşu – *, ceea ce indică faptul că îndeplinirea acestora este obligatorie.

Înregistrarea dvs. pe pagina noastră de internet, implicit va confirma şi faptul că dvs. sunteţi de acord să folosiţi doar în scopuri personale materialul de studiu propus de noi. Pentru încălcarea drepturilor de autor sunt prevăzute măsuri de răspundere administrativă, penală şi civilă. Permisiunea de a folosi aceste cursuri biblice este oferită Misiunii Biblice de către Institutul Moody (Moody Bible Institute, USA).

Costul instruirii

Administrarea Şcolii Biblice prin Corespondenţă necesită cheltuieli financiare considerabile. La momentul de faţă Şcoala funcţionează doar pe baza donaţiilor benevole, ceea ce oferă fiecărei persoane doritoare posibilitatea de a studia. Misiunea Biblică cheltuieşte în medie 30 € pentru un curs parcurs de către un student.

Suntem extrem de recunoscători tuturor acelora care vor lua decizia să facă donaţii, în dependenţă de posibilităţile lor materiale.