Печатать эту главуПечатать эту главу

Procesul de învățământ

Admiterea

În cele ce urmează vom descrie pașii care trebuie parcurși pentru a urma cursurile Școlii Biblice prin Corespondență.

Pentru a începe studierea Bibliei, este necesar să efectuaţi următorii 3 pași:

  1. Primul pas implică „înregistrarea” pe site-ul nostru. Îndepliniți ancheta de înregistrare, după care apăsați opţiunea „înregistrează”. După înregistrarea cu succes, automat veți fi direcționat pe site, unde veți putea trece la pasul următor. Datele despre „login” și „parolă” vor fi trimise automat pe email-ul dvs. Salvați-le! Veți avea nevoie de ele pentru autentificarea în site-ul nostru.
  2. După logare, selectați cursul pe care doriți să-l studiați (După înregistrare, dvs. automat vă aflați pe site, astfel că nu mai este nevoie de logare). Îndepliniți profilul studentului și dacă aveți dorința de a contribui financiar la această lucrare, puteți alege metoda de donare.
  3. Dacă înregistrarea a fost efectuată reuşit, atunci în decurs de 48h (fără a lua în considerare weekendul) pe mail-ul dvs. va fi trimis un link către Școala Biblică prin Corespondență, cu datele de acces și descrierea pașilor următori.

La finele cursului ales de dvs, aveți posibilitatea să parcurgeţi un alt curs. Pentru aceasta este nevoie doar să fiți logați și apoi să efectuaţi din nou paşii 2 și 3.