Procesul de învățământ

Cerinţe de ordin tehnic

Pentru a beneficia de instruire în cadrul programului de studiu al şcolii noastre, dvs. aveţi nevoie de o conexiune permanentă la internet. Nu este neapărat să fie o conexiune de viteză înaltă, întrucât lecţiile sunt organizate sub formă de cărţi. Există o lecţie video pentru a vă familiariza cu platforma acestui sistem, precum şi câteva materiale video în unele cursuri, pentru vizionarea cărora conexiunea de viteză înaltă este mai avantajoasă.

Cerinţe administrative

În Şcoala Biblică prin Corespondenţă poate studia orice doritor de a cunoaşte Biblia mai profund: slujitori ai bisericilor, lideri de tineret, creştini „cu vechime” sau convertiţi de curând, precum şi orice persoană care-L caută în mod sincer pe Dumnezeu. Fiecare persoană dornică de a studia, trebuie să se înregistreze pe pagina de internet a Misiunii Biblice, iar apoi să se înregistreze pentru fiecare curs pe care doreşte să-l parcurgă. Chestionarul de înregistrare conţine câmpuri marcate cu asterisc roşu – *, ceea ce indică faptul că îndeplinirea acestora este obligatorie.

Înregistrarea dvs. pe pagina noastră de internet, implicit va confirma şi faptul că dvs. sunteţi de acord să folosiţi doar în scopuri personale materialul de studiu propus de noi. Pentru încălcarea drepturilor de autor sunt prevăzute măsuri de răspundere administrativă, penală şi civilă. Permisiunea de a folosi aceste cursuri biblice este oferită Misiunii Biblice de către Institutul Moody (Moody Bible Institute, USA).