Процесс обучения (UA)

Дорогі студенти!

Вітаємо вас любовью Господа нашого Ісуса Христа!

Від імені Біблійного інституту Муді я хочу привітати вас з початком занять в інтернет-школі Біблійної місії.
Біблійний інститут Муді відомий своїм служінням Ісусу Христу, своєю відповідальністю перед Його церквою та допомогою людям у вивченні Біблії. Ми дуже раді співробітництву з Біблійною місією, яка ставить перед собою такі ж цілі. Разом ми бажаємо підтримати вас у прагненні глибокого пізнання Бога через Його Слово.

Відкриття такої школи стало можливим завдяки молитвам багатьох людей, не лише наших співробітників, але й тих, хто підтримує це служіння матеріально. Ми сподіваємося, що навчання принесе вам багато благословінь.

З любовью у Христі,
Джозеф М.Стоуел,
Президент Біблійного інституту Муді

Дорогі студенти!

Вивчати найунікальнішу книгу - Біблію - особливий привілей. Унікальну - адже Бог відкриває у ній Свою волю та Свій задум щодо людини. Привілей - тому що таку можливість мають далеко не всі. Висловивши бажання навчатися, ви зробили правильний вибір. Співробітники Біблійної місії моляться, щоб заглиблюючись у вивчення Слова Божого, ви зростали у пізнанні Бога, в смиренні та бажанні донести Благу Звістку іншим.


Хочу подякувати Біблійному інституту Муді, в Чікаго, за надання учбового матеріалу, а також подякувати усім тим, хто доклав зусиль, аби цей учбовий матеріал став доступним для вас.


Нехай Бог благословить вас у вивченні Його Слова.


Щиро ваш,
Павло Гагельганс

© by The Moody Bible Institute of Chicago
© русского издания: Библейская миссия
     Bibel-Mission e.V., Postfach 1130, 63842 Niedernberg, Germany